Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Politienieuws uit Aalsmeer - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 09 maart 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland
08-03-2009 / Persoon onwel / Burgemeester Kasteleinweg
Nadat een vrouw uit Kudelstaart op zondagmorgen 8 maart, rond halftwaalf, niet lekker was geworden bij een tankstation, kwamen ambulance en politie ter plekke voor hulpverlening. Ter plekke was niet precies duidelijk wat er met haar aan de hand was, waarna zij is overgebracht naar een ziekenhuis.

06-03-2009 / Jack met beledigende tekst inbeslaggenomen / Dreef
Een 16-jarige jongen uit Aalsmeer is op vrijdagavond 6 maart, rond zeven uur, op de Dreef, aangehouden terzake belediging, omdat hij een jack droeg met daarop een voor politiemensen kwetsende tekst. De jas is inbeslaggenomen.
Na verhoor werd de verdachte weer in vrijheid gesteld. De officier van justitie zal bepalen of hij hier voor een boetevoorstel ontvangt of zich voor een rechtbank mag verantwoorden.

05-03-2009 / Bloemendiefstal op veilingterrein, verdachte aangehouden
Beveiligingsmensen van het veilingterrein betrapten op donderdagavond 5 maart, rond zes uur, een 34-jarige man uit Tilburg op heterdaad op het moment dat hij gestolen bloemen in zijn auto laadde. Hij is aangehouden en overgedragen aan de politie.
De gestolen bloemen hadden een waarde van een aantal duizenden euro’s. Na afronding van het onderzoek is de verdachte overgedragen aan de politie in Limburg Noord, die hem ook zochten in verband met diefstal van brandstof.

03-03-2009 / Inbraak in fietsenwinkel / Zijdstraat
Twee nieuwe fietsen zijn op maandag- op dinsdagnacht 3 maart, rond drie uur, ontvreemd uit de fietsenwinkel aan de Zijdstraat. De daders hebben met veel kabaal een raam aan de voorzijde van de winkel opengebroken. Hierna zijn ze er vandoor gegaan.
De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld.
Rechercheurs van wijkteam Aalsmeer zijn op zoek naar mensen, die voorafgaande, tijdens en na de inbraak iets verdachts hebben gezien, wat kan helpen bij de oplossing van deze zaak. Getuigen kunnen bellen met: 0900-8844 en vragen naar wijkteam Aalsmeer.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht