Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man in hoogwerker heeft schrik van z'n leven

Datum: 04 maart 2009
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Een man in een hoogwerker kreeg op dinsdag 3 maart de schrik van zijn leven toen de hoogwerker werd aangereden.

Rond 12.00 uur was een 54-jarige glazenwasser uit Almere op de Croonstadtlaan met een hoogwerker op negen meter hoogte aan het werk. Een 66-jarige vrouw uit Uithoorn stapte in haar geparkeerde auto en reed achteruit weg. Daarbij botste zij tegen een band van de hoogwerker. Die begon daardoor te schudden. De Almeerder schrok zich een ongeluk, pakte zich aan de hoogwerker beet om niet te vallen en kwam daarbij met zijn hand tussen de bak en de gevel terecht. Daarbij verwondde hij zijn hand. De automobiliste reed weg.

Een getuige zag het voorval gebeuren. De hevig geschrokken Almeerder dirigeerde direct zijn bakje naar beneden en sprak met de getuige. Beiden hadden het kenteken van de auto onthouden.

De politie werd gewaarschuwd en agenten kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd voor onderzoek door zijn baas naar het ziekenhuis in Almere gebracht. Aan de hand van het kenteken konden agenten de eigenaresse van de auto achterhalen, een 66-jarige vrouw uit Uithoorn. Agenten van Politie Uithoorn zijn naar de woning van de Uithoornse gegaan. Zij is daarop naar het politiebureau in Mijdrecht gekomen en is verhoord. Zij verklaarde te hebben gedacht alleen de band te hebben geraakt en daarbij geen schade te hebben veroorzaakt. Tegen de Uithoornse is proces-verbaal opgemaakt voor doorrijden na een aanrijding.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug