Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Burgernet: automobilist bedreigd in Nieuwersluis

Datum: 11 februari 2009
Bron: burgernet.nl
Woensdag 11 februari omstreeks 14.30 uur bedreigden een bestuurder van een bestelauto en zijn passagier een bestuurder van een lijnbus en sloegen met een schep tegen de spiegel van de bus. Hierna stapten de twee weer in hun bestelauto en reden weg over de Rijksstraatweg in Nieuwersluis.

Hierop startte de centralist van de politiemeldkamer een Burgernetactie. Hij vroeg de deelnemers van Burgernet uit te kijken naar de bestelauto. Hij gaf het kenteken, merk, type en kleur door van de bestelauto en de rijrichting. Enkele deelnemers belden naar het telefoonnummer 0800-0011 over de mogelijke rijrichting, maar die informatie leidde niet direct tot de opsporing en aanhouding van de bestuurder en zijn passagier.

Dat had ook te maken met het feit dat het kenteken in eerste instantie niet correct was doorgegeven. Nadat het juiste kenteken wel bekend was, gingen politiemensen naar de Utrechtse woning van één van de verdachten. Hij bleek echter niet thuis te zijn. De politie kent de identiteit van de verdachten en de verwachting is dat de twee alsnog binnenkort worden aangehouden. 

Regio: Utrecht - Breukelen, Utrecht - De Ronde Venen, Utrecht - Maarssen op 11 feb 2009 15:02, actieduur: 00:41

Aantal deelnemers geselecteerd: 2568
Aantal deelnemers bereikt: 2239

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug