Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Burgernet Nieuwsbrief

Datum: 05 februari 2009
Bron: Gemeente De Ronde Venen
De gemeente De Ronde Venen heeft vandaag de eerste nieuwsbrief van Burgernet uitgegeven.

Mocht u deze niet per mail hebben ontvangen van de gemeente dan kun u hem hier downloaden of via www.petershotnews.nl/burgernet

KLIK HIER VOOR DE NIEUWSBRIEF

De gemeente De Ronde Venen telt momenteel 1968 Burgernetdeelnemers.

Dat betekent dat 1 op de 18 inwoners deelneemt aan dit samenwerkingsverband tussen gemeente, politie en inwoners en dat aantal neemt nog steeds dagelijks toe. Burgemeester Burgman van De Ronde Venen is zeer enthousiast over het grote aantal deelnemers. ‘We wisten dat er veel bereidheid onder inwoners bestaat om een bijdrage te leveren aan een veilige werk- en leefomgeving, maar dat er zo massaal gereageerd wordt heeft mij blij verrast.’ Het aantal mannelijke deelnemers (1096) is vooralsnog in de meerderheid in vergelijking met het aantal vrouwen (745). Burgernet is zowel populair onder jongeren als ouderen, er zijn ruim 500 deelnemers die jonger zijn dan 30 jaar en ruim 800 die ouder zijn dan 50 jaar. Ondanks de grote interesse kunnen inwoners zich nog steeds aanmelden.

Hoe meer deelnemers hoe groter de pak- of vindkans (bij vermissing). Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via www.burgernet.nl.

KLIK HIER VOOR DE NIEUWSBRIEF

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug