Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Sportprogramma op Midpoint TV - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Sportprogramma op Midpoint TV

Datum: 23 januari 2009
Bron: Midpoint FM & TV
Op vrijdag 6 februari a.s. is de eerste uitzending van 2 the Sport, een nieuw tweewekelijks sportprogramma op Midpoint TV.

Natuurlijk met voetbal, we zullen de prestaties van Argon en CSW op de voet volgen, maar ook van alle andere sporten in de Ronde Venen. De uitzendingen worden opgenomen in de Midpoint studio’s, met wisselende gasten van de verschillende sportverenigingen. Er is aandacht voor bijzondere sportprestaties maar ook voor breedte sport in “In de Sportlight”.

Presentator van 2 the Sport is Tim de Bruin, geen onbekende voor veel sporters omdat hij al jaren op zondagmiddag het sportprogramma op Midpoint FM presenteert.

Vast onderdeel van 2 the Sport is de BVCM Voetbaltopscorerslijst. Alle spelers van de seniorenteams in de Ronde Venen kunnen meedingen naar deze Cup met de grote oren. Dus of je nu in het eerste van Hertha of in het veteranenelftal van CSW voetbalt, scoor jij veel doelpunten? Dan kom je bij ons op de lijst.

Ook op de website van Midpoint is een aparte pagina voor 2 the Sport. Hier vindt je straks het meest actuele overzicht van alle sportinformatie voor de Ronde Venen. sport@midpoint.fm is het adres waar sportverenigingen hun persberichten kwijt kunnen.

2 the Sport wordt vanaf 6 februari iedere twee weken op vrijdagavond vanaf 18.00 uur uitgezonden tot zaterdagochtend 11.00 uur. Jij kijkt toch ook?

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht

Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht