Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man uit Aalsmeer komt om bij ongeval Coentunnel

Datum: 18 januari 2009
Bron: ad.nl
Amsterdam – Zaterdagavond is er bij een auto-ongeluk in de Coentunnel een 30-jarige man uit Aalsmeer om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde rond kwart over zes ’s avonds. De man kwam uit de richting van Zaandam en reed door de westelijke tunnelbuis. Waarschijnlijk heeft hij een andere auto geraakt waardoor zijn auto de tunnelwand aantikte. Toch bleef hij doorrijden. Middenin de Coentunnel knalde de man opnieuw tegen de tunnelwand aan. Zijn wagen vloog de lucht in en slingerde een keer of vijf over de kop. Tegelijkertijd werd hij eruit geslingerd.

Het ongeluk zorgde voor grote commotie en ravage. De westelijke tunnelbuis werd meteen afgezet zodat hulpverleners vrij baan kregen. Personeelsleden van twee ambulances, een mobiel traumateam en drie brandweerwagens verleenden eerste hulp. Het slachtoffer is onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen.

De tunnel bleef nog geruime tijd na het ongeluk afgesloten. De hulpdiensten moesten de brokstukken en de rommel opruimen. Het verkeer uit de richting van Zaanstad moest omrijden.

Momenteel wordt het bloed van de Aalsmeerder onderzocht op een mogelijk te hoog alcoholpromillage.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht