Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeugdbrandweer Mijdrecht zoekt leden

Datum: 15 januari 2009
Bron: Brandweer De Ronde Venen

De jeugdbrandweer is een club van jongens en meisjes, die op een leuke manier met elkaar proberen om de basisprincipes van de brandbestrijding onder de knie te krijgen.

Op donderdagavond komt de jeugdbrandweer bijeen. Naast het gooien met slangen, het blussen van geënsceneerde branden en andere activiteiten wordt ook aandacht besteed aan de theorie van de brandbestrijding. Hierin staan de organisatie van de brandweer, de tech-niek en de tactiek van de brandbestrijding centraal. Daarnaast doet de jeugdbrandweer ieder jaar mee aan wedstrijden met andere jeugdbrandweerkorpsen.

De jeugdbrandweer Mijdrecht bestaat al sinds 1972 en is dus al 36 jaar actief om de ‘grote’ brandweer te voorzien van nieuwe enthousiaste leden. Dat dit effect heeft, blijkt wel uit het feit dat op dit moment ruim 82% van de actieve leden afkomstig is vanuit de jeugdbrandweer.

De jeugdbrandweer van Mijdrecht gaat in februari 2009 starten met een nieuwe groep jeugd-leden en is op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes. Dus ben je 12 of 13 jaar, woon-achtig in Mijdrecht en heb je interesse? Kom dan een keer kijken op een jeugdavond! Stuur hiervoor een email naar: [email protected] of kijk op www.brandweerderondevenen.nl.

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht