Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Burgernet: Schennispleger aangehouden in Mijdrecht

Datum: 14 januari 2009
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Een man werd op dinsdag 13 januari aangehouden voor openbare schennis van de eerbaarheid.

Rond 14.30 uur liep een vrouw in het trappenhuis van de parkeergarage bij het winkelcentrum aan de Dorpsstraat. Daar zag zij dat een man zich aan het bevredigen was. Zij schrok daar erg van, liep door en waarschuwde een winkelier. De 52-jarige winkelier ging direct poolshoogte nemen. Hij zag hetzelfde schouwspel als de vrouw en riep iets naar de man. De verdachte deed zijn ‘gereedschap’ in zijn broek en rende weg. De winkelier belde de politie op 0900-8844, vertelde zijn verhaal en gaf aan dat de verdachte was verdwenen. Hij kreeg van de meldkamer het verzoek 112 te bellen, als hij de verdachte weer zou zien.

Kort daarna zag de winkelier de verdachte in zijn winkel. De verdachte gedroeg zich verbaal vervelend tegen enkele klanten en vervolgens ook tegen het personeel. Daarop belde de winkelier 112. Door de politiemeldkamer werd direct een politie-eenheid ter plaatse gestuurd en werd een Burgernetactie opgestart.

Agenten die bij het winkelcentrum aankwamen, zagen de verdachte op de Dorpsstraat bij het winkelcentrum weglopen. Zij hielden de verdachte, een 36-jarige man uit Mijdrecht , aan. Hij bleek rondom dronken te zijn. De verdachte werd naar het politiebureau overgebracht. Hij kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap en tegen hem is proces-verbaal voor openbare schennis opgemaakt.

Regio: Utrecht - De Ronde Venen op 13 jan 2009 14:43, actieduur: 00:06

Aantal deelnemers geselecteerd: 92
Aantal deelnemers bereikt: 83

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht