Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Agenten redden baby uit woning in Maarssen - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Agenten redden baby uit woning in Maarssen

Datum: 12 januari 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Maarssen - Agenten haalden vanwege ernstige rookontwikkeling op zondagavond 11 januari een baby uit een woning. Moeder en dochter moesten naar het ziekenhuis.

Rond 19.45 uur belde een man in paniek vanuit Leerdam naar 112. Hij meldde dat zijn 27-jarige vrouw hem vanuit hun woning aan het Bisonspoor had gebeld dat er brand in de kinderkamer was. Brandweer, ambulance en politie gingen met zwaailicht en sirene naar de woning.

Agenten kwamen als eerste ter plaatse en roken in de entree naar het appartementencomplex al een brandlucht. Aangekomen bij de betreffende woning zagen zij dat de voordeur niet op slot was. Zij openden de deur en zagen dat de woning vol met rook stond. Uit de rook zagen zij de 27-jarige bewoonster tevoorschijn komen. Zij stond te hoesten, was in paniek en zei dat haar bijna anderhalf jaar oude dochtertje nog in de woning was.

Agenten gingen verder de woning in, troffen het dochtertje in een box aan, haalden haar daaruit en namen haar met een warme deken mee naar buiten. De vrouw en haar dochtertje werden bij de buren opgevangen.

Het vuur bleek al door de bewoonster te zijn geblust. Het brandje was ontstaan bij een straalkacheltje op de kamer van de baby, waarna ook de vloerbedekking was gaan branden. De bewoonster had het beginnende brandje met enkele glazen water weten te blussen.

Omdat de moeder en dochter ongeveer vijf minuten in de met rook gevulde rook woning waren geweest, werden beiden per ambulance naar het Oudenrijnziekenhuis gebracht. Stichting Salvage is ter plaatse geweest om de schade op te nemen en de woning te reinigen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht