Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Geen oud en nieuw voor Mijdrechter komend jaar

Datum: 07 januari 2009
Bron: ad.nl
Mijdrecht - Een 23-jarige man uit Mijdrecht die tijdens de jaarwisseling agenten heeft bedreigd en uitgescholden, is woensdag door de politierechter in Utrecht veroordeeld tot 160 uur werkstraf waarvan 40 uur voorwaardelijk.

De rechter bepaalde daarnaast dat de verdachte tijdens de komende jaarwisseling binnen moet blijven.

De Mijdrechter was de laatste van tien verdachten die bij de rechtbank in Utrecht moesten voorkomen vanwege oudjaarsgeweld. De Mijdrechter moest op vrijdag 2 januari tijdens een speciale snelrechtzitting al verschijnen maar zijn zaak werd toen aangehouden omdat hij een advocaat wilde. Wel werd hij toen door de politierechter vrijgelaten uit voorarrest.

De Mijdrechter was een dag eerder opgepakt omdat hij zich misdroeg bij een feest in Mijdrecht. De verdachte vertelde dat hij een kaartje had voor een feest in de tent in Mijdrecht. Hij mocht echter niet naar binnen van de portier omdat hij te dronken was. Hij kreeg eerst ruzie met de portier en later met de politie.

Volgens de agenten plakte de verdachte zijn kaartje op het voorhoofd van een van de agenten. Hij werd aangehouden, maar stribbelde hevig tegen. Twee agenten legden hem vervolgens in een busje. In dat busje schreeuwde hij heel hard. Volgens de verdachte schreeuwde hij van pijn omdat zijn ribben waren gekneusd. Volgens de agenten kregen ze de vreselijkste ziektes naar het hoofd geslingerd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht