Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gebroeders Ko vervangen Wolter Kroes op Hollandse Avond

Datum: 27 december 2008
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Maandag 29 december is de jaarlijkse Hollandse Avond in de feesttent.

Wolter Kroes zou het feest afsluiten echter heeft hij zijn been gebroken op wintersport. De Gebroeders Ko zullen Wolter Kroes vervangen.

Eerder werd ook al het optreden van Peter Beense afgzegd wegens persoonlijke omstandigheden. Wesley Bronkhorst zal hem vervangen.

Bericht van de organisatie:

Helaas moeten wij inderdaad bevestigen dat Wolter tijdens een afdaling een flinke smakkerd heeft gemaakt. Gelukkig kunnen wij jullie melden dat Wolter vervangen word door het nummer één feestduo van Nederland! De Gebroeders Ko zullen deze avond de boel op stelten zetten. Gebroeders Ko bekend van de vele hits zoals: Schatje mag ik je foto, Boten Anna, Toeter op mijn waterscooter en nog veel meer zullen de gedachten aan Wolter Kroes als sneeuw voor de zon doen vervagen. Uiteraard wensen wij Wolter beterschap en sterkte met het herstel de komende tijd en hopen hem volgend jaar weer gezond en wel terug te zien in de tent! Mocht je nu speciaal voor Wolter Kroes een kaartje hebben gekocht en de Hollandse Avond zonder Wolter liever aan je voorbij laten gaan kun je op de avond zelf je kaartje inleveren bij het daarvoor speciaal neergezette hokje buiten bij de ingang. Uiteraard adviseren wij gewoon lekker te gaan genieten van een avond vol Hollands vermaak, maar dat spreekt voor zich! Excuses voor het ongemak maar wij als organisatie zijn helaas niet in staat dit soort ongelukken te voorkomen. Tot morgenavond allemaal en zo niet dan een heel fijn einde van het jaar toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Lesley Sloothaak
Pr zaken Tent Oud En Nieuw

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug