Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Verdachte situatie in Mijdrecht

Datum: 04 december 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - De politie heeft gisteravond in Mijdrecht naar aanleiding van een verdachte situatie twee veelplegers aangehouden.

Agenten zagen rond 18.15 uur op de Energieweg in Mijdrecht een grijze BMW staan. Het viel de agenten op dat de ramen van de auto beslagen waren terwijl er niemand in de auto zat. Daarop werd besloten om de auto op afstand in de gaten te houden. Op een gegeven moment kwamen drie personen aanlopen vanuit de richting van de Industrieweg, stapten in de betreffende auto en reden weg.

De mannen werden gecontroleerd op de Provinciale Weg N201 richting Vinkeveen. Twee van de drie konden zich niet legitimeren, waarop besloten werd deze twee heren, een 30-jarige uit Nieuwegein en een 28-jarige man uit Utrecht, aan te houden en op het bureau hun identiteit uit te zoeken. Hierbij bleek het te gaan om veelplegers.

Een van de verdachten bleek ook nog bijna 1000,- euro aan openstaande boetes te hebben staan. Deze werden door de broer van de verdachte op het bureau contant betaald. Na het vaststellen van de identiteit zijn de mannen heengezonden, met op zak een proces-verbaal voor het feit dat zij zich in eerste instantie niet konden legitimeren.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht