Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bewoonster weet diefstal te voorkomen

Datum: 02 december 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Een alerte bewoonster van de Kruiwiel heeft de mogelijk de diefstal van haar elektrisch aangedreven fiets uit haar achtertuin weten te voorkomen.

Op maandag 1 december omstreeks 14.10 uur zag de vrouw via het voorraam dat twee mannen bij haar aanbelden. Alvorens de voordeur te openen, deed de vrouw de achterdeur op slot. Echter toen zij naar de voordeur liep, kwam zij erachter dat de sleutels van de voordeur ook bij de achterdeur lagen. Toen de vrouw terugliep naar de achterdeur zag zij een onbekende man in haar achtertuin staan. Die ging er snel vandoor. Hierop liep de vrouw terug naar de voordeur, opende die en zag nog net drie mannen hard wegrennen in de richting van de Molenwiek. De politie vermoedt dat de drie mannen de vrouw aan de praat wilden houden bij de voordeur zodat de vierde man de elektrische fiets, die in haar achtertuin stond, zou kunnen pakken.

Deze afleidingstruc zou mogelijk verband kunnen houden met een poging inbraak in de schuur in de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 november waarbij een ruit van de schuurdeur sneuvelde. De fiets stond toen in de afgesloten schuur.

Er is maar weinig bekend van de signalementen van de mannen. De man in de achtertuin is ongeveer 20 tot 22 jaar met een licht getint uiterlijk en hij droeg een witte jas. Mochten er inwoners zijn die op deze wijze zijn benaderd of informatie hebben dat verband kan houden met deze incidenten, worden gevraagd kontakt op te nemen met de politie district Rijn&Venen, telefoon 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht