Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vrachtwagen verliest veilingkarren over hele N201

Datum: 28 november 2008
Bron: www.blikopnieuws.nl
Mijdrecht/Vinkeveen - Een kapotte spanband van een vrachtwagen heeft vrijdagmiddag voor verkeersdrukte gezorgd bij de afrit Vinkeveen en bij de Amstelhoek in de gemeente De Ronde Venen.

De chauffeur, die onderweg was naar de bloemenveiling in Alsmeer, verloor onopgemerkt zijn eerste vracht bloemenkarren (kleine metalen karretjes waar bloemen of planten op worden vervoerd) bij de toe- en afritten van de A2 bij Vinkeveen.

Ter hoogte van de Amstelhoek verloor de chauffeur opnieuw karren uit zijn oplegger. Dit keer bleef gelukkig niet onopgemerkt. De politie en een sleepdienst heeft in beide gevallen geholpen de tientallen karren van de weg te ruimen.

Op de afrit van de A2 bij Vinkeveen en vanuit de richting van Hilversum op de N201 was het verkeer behoorlijk vastgelopen. Het verlies van de lading viel samen met een ongeval op de A2 bij Abcoude. Daar kwamen een onbekend aantal voertuigen met elkaar in botsing. De combinatie van beide incidenten zorgde voor extra verkeersdrukte vanuit Utrecht in de richting van Amsterdam.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)
Tekst: www.blikopnieuws.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug