Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gewapende overval C1000 Wilnis, verdachten aangehouden

Datum: 21 november 2008
Bron: www.petershotnews.nl
Wilnis - Op woensdag 19 november werd een gewapende overval op een winkel in Wilnis gepleegd. De verdachten werden later in Utrecht aangehouden.

Rond 20.55 uur drongen enkele gewapende mannen een winkel aan de Molmlaan binnen. Meerdere personeelsleden werden bedreigd, waarna de verdachten er met een geldbedrag vandoor gingen. De politie werd gewaarschuwd en ging direct met vier politie-eenheden ter plaatse, later volgden nog meer politie-eenheden.

Een getuige meldde te hebben gezien dat de verdachten er in een auto vandoor gingen. Door alle politie-eenheden, waaronder een politiehelikopter, werd naar de auto en de verdachten uitgekeken.

Een agent in burger zag de auto op Hooggelegen in Utrecht rijden. Hij volgde de auto in de richting van het 24 Oktoberplein en gaf dit aan de politiemeldkamer door. Meerdere eenheden werden die kant opgestuurd. De auto met daarin vier verdachten werd uiteindelijk op de Fruitstraat aan de kant gezet. Eén verdachte ging er te voet vandoor en werd op de Hubert Pootstraat aangehouden. De andere drie verdachten werden middels de uitpraatprocedure uit de auto gepraat en aangehouden. De verdachten, mannen van 25, 27, 28 en 33 jaar en afkomstig uit Utrecht, Mijdrecht, Almelo en Amsterdam, werden naar het politiebureau overgebracht en voor nader onderzoek ingesloten. De auto werd in beslag genomen. Daarin werd onder andere een vuurwapen en de kennelijke buit aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht