Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Daverende modeshow in Mijdrecht

Datum: 13 november 2008
Bron: De Groene Venen

Mijdrecht - Woensdagavond 12 november 2008 - Eenvolgepakt Koeleman Elektro, volop muzieken beweging, een enthousiast publiek een organisatie die terecht mag terugzien op een flonkerende show. Voor ieder wat wils. Wat wil een mens nog meer.

De foto's staan nu online, KLIK HIER.

Gedurfd
Het mag gedurfd worden genoemd. Wie organiseert er nu een modeshow waar het publiek niet netjes op stoeltjes zit te kijken maar verdeeld over twee verdiepingen tijdens het genot van een hapje en
een drankje naar een show kijkt die het dorpsdenken geheel overklast. Wie de meiden van Bonne Nuit kent, de kersverse Wouda, de horeca Topper Frans Schreurs en de nieuwkomer Theo Koeleman had het kunnen weten. Met lef kom je een heel eind.

Goed idee
Ruim vierhonderd genodigden waren dan ook afgekomen op de uitnodiging voor de spectaculaire modeshow die het viertal in petto had. Zou je vooraf denken: “wat doen modellen nu in een ambiance die de sfeer van geluid- en keukenapparatuur uitademt”, achteraf begreep iedereen dat het een heel erg goed idee is geweest. Op een terrein wat zich doorgaans leent voor nijverheid en industrie bleek voldoende parkeergelegenheid te zijn en een perfect  samenwerkingsverband van vier toppers te bestaan die hebben begrepen dat de consument niet meer automatisch naar de winkels wordt getrokken maar dat een stimulerende actie mensen aantrekt. In tijden dat het woord “kredietcrisis” de overhand lijkt te krijgen was de georganiseerde modeshow een welkome aanvulling op kommer en kwel die de media ons aandoet en ons toch allen dreigt te overmannen. Het heerlijke hapje en drankje van Frans droeg bij aan de meer dan positieve stemming.

Druk
De bezoekers hadden het meer dan druk. Even uitblazen tussendoor was nodig om alle het moois te verwerken. ode voor hem en haar, onder en boven, golfde door de ruimte waar eigenlijk iedereen, jong, iets minder jong, bijna oud en toch wel een beetje op leeftijd kon genieten van de nieuwe herfst– en wintermode. Als eerder aangehaald is het een goede zaak dat deze initiatieven worden genomen. Terwijl ons gemeentebestuur zich terecht druk maakt over de leefbaarheid binnen onze dorpen, het stagneren van woningbouw kan zo maar tot extra vergrijzing leiden, hebben een viertal ondernemers laten zien dat zij het bijltje er niet bij neergooien en alles doen de consument binnen onze dorpen te houden. Natuurlijk lijkt alles wat je van verhaalt lekkerder en mooier dan dat van dichtbij maar deze uitspraak is volledig teniet gedaan.

Het ongelijk van allen die maar even naar elders gaan om hun inkopen te doen is tijdens de modeshow volkomen duidelijk geworden. Wilnis, Woude Fashion een exclusieve modezaak, en voor iedereen die het nog niet wist een regelrechte uitdaging eens binnen te stappen. Bonne Nuit hoeft eigenlijk niet verder te worden toegelicht. Goede wijn behoeft immers geen krans. Goede wijn die ook wordt geschonken door Rendez Vous waar het goed toeven is. Wat betreft Koeleman Elektro, de nieuwe loot aan de Mijdrechtse middenstandsboom is gebleken die een bezoek meer dan waard is. Kortom een prachtige avond met veel tevreden mensen.

De foto's staan nu online, KLIK HIER.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)
Tekst: De Groene Venen

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht