Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Fietsendieven gezocht in Mijdrecht

Datum: 11 november 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Een meisje slaagde er op maandag 10 november in haar net gestolen fiets terug te krijgen.

Rond 17.00 uur liep een 13-jarig meisje uit Mijdrecht op de Dr. J. van der Haarlaan vanuit de bibliotheek naar haar fiets in de fietsenstalling. Daarbij zag zij dat drie jongens bij haar fiets aan het slot stonden de rommelen. Zij riep dat ze van haar fiets af moesten blijven. Daarop pakte één van de jongens de fiets op, deed hem over zijn schouder en de drie jongens renden weg.

Het meisje liet dat niet op zich zitten. Zij rende achter de verdachten aan. Op een gegeven moment kwamen zij bij een dranghek aan, waar de verdachten niet met de fiets door konden. De fiets werd in de struiken gegooid, waarna de drie verdachten zonder fiets wegrenden. Het meisje pakte haar fiets op, deed hem van het slot en ging naar huis. Zij deed aan het begin van de avond aangifte bij de politie.

Signalementen:

1) Jongen met getinte huidskleur, 15-16 jaar, ± 1.70 meter, zwart haar tot oren met scheiding in het midden en normaal postuur. Opvallend was dat hij een piercing in zijn rechterwenkbrauw had. Hij droeg een witte broek en een zwarte gewatteerde jas met op de rechterborst het merk G-star. Hij had witte puntige schoenen aan van het merk Dolce & Gabana.

2) Jongen met getinte huidskleur, 15-16 jaar, ± 1.60 meter, opvallend dik postuur, donkerbruin haar: zijkanten opgeschoren en bovenop krullend. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, zwart gewatteerde jas en witte puntschoenen. Hij had een zwarte strakke muts op (zogenaamde breakdance muts).

3) Jongen en ±1.80 meter. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, witte gewatteerde jas en hij had een rode baseballcap op.

Aan getuigen die de fietsdiefstal hebben gezien, de verdachten hebben zien vluchten of hen menen te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht