Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Eerste kinderfilm bij Midpoint TV : De staf van Sinterklaas

Datum: 08 oktober 2008
Bron: ad.nl
In Wilnis worden de laatste opnames gemaakt door Midpoint TV van een heuse Sinterklaasfilm. De film is een inleiding op de intocht van Sinterklaas in Wilnis op zaterdag 15 november.

De intocht van Sint Nicolaas is, zoals in veel plaatsen, een initiatief van de winkeliersvereniging. Sinds enkele jaren organiseren Claudia Prange en Simone Borgstede de intocht, en zij proberen er elk jaar wat bijzonders van te maken. Zo is de Sint na de dijkdoorbraak per hijskraan aangekomen in Wilnis. Twee jaar geleden kwam hij per helikopter.

Claudia is geen onbekende bij Midpoint TV, zij presenteert o.a. To the Point en Buurt in Zicht. Sinterklaas is al weer bijna onderweg en dan is het idee Sinterklaasfilm snel geboren. De overige vrijwilligers van Midpoint waren onmiddellijk enthousiast en de afgelopen weken zijn de filmopnames gemaakt. Zaterdag volgen de laatste opnames, vervolgens moet de film gemonteerd worden.

Uiteraard gaat er weer van alles mis voor de afreis van Sinterklaas naar Nederland. Zo erg zelfs dat 2 pieten incognito naar Nederland gaan. Waarom? Dat kun je zien in het weekend van 8 november a.s. Midpoint TV zendt de film elk uur uit dus hij is niet te missen. Let speciaal op de leuke gastrollen van vele Ronde Veners.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug