Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
A-side media sponsort Desert Cops - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

A-side media sponsort Desert Cops

Datum: 08 september 2008
Bron: www.petershotnews.nl
Halverwege augustus 2008 hebben Frank van der Kroef en Raoul Vrijhoef van het "Viper" team een overeenkomst gesloten met het bedrijf A-side media, gevestigd in Mijdrecht. Hiermee hebben zij een geweldige sponsor verkregen voor hun rit met Desert Cops.

Desert-Cops zijn politieagenten, die zich tot doel hebben gesteld om het (medische) vervoersprobleem in Gambia kleiner te maken. Desert-Cops werkt hiervoor nauw samen met de Nederlandse afdeling van de Stichting Riders For Health, die vooral actief is in Gambia.

In 2009 volgt het tweede project. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Om ook dit project te laten slagen hebben Frank en Raoul dus de hulp gekregen van o.a. A-side media.

A-side media is een bedrijf met toekomst visie. Het team van A-side media is jong, creatief, innovatief en meedenkend. Voor A-side is ingewikkeld een uitdaging. Uiteraard werken ze ook graag voor u! A-side media heeft 2 vestigingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Mijdrecht en het datacentrum in Steenbergen.

Hoofdkantoor
Het kantoor in Mijdrecht is optimaal bereikbaar, zowel vanuit Amsterdam als Utrecht. Vanuit deze locatie voorzien zij hun klanten van websites en drukwerk.

Datacentrum

Het datacentrum draait volledig op glasvezel en is voorzien van de nieuwste hardware en de beste software. Aangezien zij een eigen datacentrum hebben is het mogelijk om grote projecten dedicated te hosten, hierdoor bent u niet afhankelijk van andere websites die op een server draaien. Ook creëren zij hierdoor de mogelijkheid om bepaalde software koppelingen te maken. Of uw project nu groot of klein is, het team zal zich voor 100% inzetten voor een perfect resultaat. Geef een opdracht en u zult versteld staan van de kwaliteit, service en snelheid.

Team A-side
Het team van A-side bestaat momenteel uit 12 medewerkers. Voor de medewerkers is het een pre dat ze meedenken met hun klanten en projecten.

De Desert-Cops zijn zeer blij met deze sponsor.
Voor meer informatie over het bedrijf kunt u terecht op de website www.a-side.nl.

Meer informatie over Desert Cops kunt u vinden op: www.desert-cops.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht