Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nacht van Neptunus 2008

Datum: 19 augustus 2008
Bron: Ingezonden stukken
Ieder jaar komt Neptunus vergezeld van zijn meerminnen uit de diepte van de Vinkeveense plassen om op feestelijke wijze het seizoen af te sluiten. Dit jaar op zaterdag 6 september. Sinds jaar en dag proberen recreanten op de Vinkeveense plassen met prachtig versierde en verlichte schepen de Zeegod Neptunus gunstig te stemmen. Diezelfde nacht worden deze inspanningen door “the man himselve” beloond met een aanmoedigingsprijs van € 50,- en prijzen voor o.a. de mooiste, de origineelste en de meest actuele deelnemer, elk een hoofdprijs van € 100,00 !! Omstreeks 23.30uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden bij de starttoren op eiland 8.

Ook dit jaar willen wij een beroep op U doen om mee te doen aan dit evenement om er een onvergetelijk spektakel van te maken.

Immers, iedereen kan meedoen en deelname kost niets!!! Nodig vrienden en kennissen uit en vaar met verlichting mee en maak er een gezellige avond van!!! EN LET OP: Dit jaar weer een vernieuwde route!!!!!!!!!!

Iedere schipper dient zich te houden aan het B.P.R en de juiste verlichting te voeren. Voor deelname moet men op de hoogte zijn van het reglement wat te verkrijgen is op het VVV kantoor.

Informatie en inschrijving bij het VVV-Vinkeveen tel 0297-214231
Kijkpunten vanaf de wal: Eiland 1, 2, 4 en 5

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht