Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vrachtwagens blokkeren weg voor autokraker

Datum: 17 augustus 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht/Vinkeveen - Mede dankzij de hulp van twee vrachtwagenchauffeurs hield de politie op vrijdagavond 15 augustus een autokraker aan.

Rond 21.00 uur kreeg de politie de melding dat een man een autokraak bij een hotel aan de Provinciale Weg N201 had gepleegd. Hij zou in een auto in de richting van de Rijksweg A2 zijn gevlucht. Door agenten werd op de kruising van de Provinciale Weg N201 – oprit Rijksweg A2 de hulp van meerdere verkeersdeelnemers gevraagd. Door twee vrachtwagenchauffeurs werden hun vrachtwagens dwars op de weg gezet, waardoor er een kleine file werd gecreëerd. Dat werkte: de verdachte, een 23-jarige man uit Utrecht, reed zich vast op de file. Hij werd aangehouden, waarbij de agenten applaus kregen van omstanders.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau, ingesloten en voor nader onderzoek in verzekering gesteld. Hij wordt ervan verdacht bij het hotel de achterruit van een auto te hebben ingeslagen. Onder het afdekzeil van de kofferruimte trof hij echter geen buit aan, waarna hij ervandoor ging. De 33-jarige auto-eigenaar uit Utrecht deed aangifte van de autokraak.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht