Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie rolt weer hennepkwekerijen op in Mijdrecht en Vinkeveen

Datum: 31 juli 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht / Vinkeveen -  Op een bedrijventerrein in Mijdrecht en op de Winkeldijk in Vinkeveen heeft de politie woensdag 30 juli in totaal drie hennepplantages ontdekt en ontmanteld.

De politie ontving informatie over mogelijke kwekerijen in verschillende panden en stelde omstreeks 09.30 uur op het bedrijventerrein in Mijdrecht een onderzoek in. In een ruimte van ongeveer 5 x 13 meter was een volledig opgebouwde kwekerij met meer dan 950 planten ingericht. Op een ander adres kwamen agenten om 12.15 uur aan de deur. Hier waren in een ruimte van 5 x 5  meter zo’n 500 planten gekweekt. Ook werd diefstal van stroom geconstateerd.

In Vinkeveen werd omstreeks 15.30 uur in een schuurtje aan de Winkeldijk een relatief kleine hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. Agenten telden zestig planten en onder andere tien lampen, verschillende koolstoffilters, kachels en ventilatoren. Ook hier werd stroom gestolen.

De politie nam alle planten en apparatuur in beslag. Een onderzoek naar de verschillende eigenaren van de kwekerijen is ingesteld.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug