Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Zaterdag: Culinaire Venen 2008 - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zaterdag: Culinaire Venen 2008

Datum: 01 september 2008
Bron: Ingezonden stukken
Op zaterdag 6 september a.s. vindt op het Raadhuisplein in Mijdrecht voor de derde keer het evenement 'Culinaire Venen' plaats. Na het overweldigende succes van de afgelopen twee jaar, zullen ook dit jaar 10 restaurant- en horecabedrijven uit De Ronde Venen hun gastronomisch visitekaartje afgeven aan het publiek.
Het evenement begint zaterdagmiddag al om 13.00 uur en eindigt om 23.30 uur. Om 15.00 uur vindt de officiële opening plaats.

Het team van 0297-online.nl zal aanwezig zijn om foto's te maken.

Onder de deelnemers aan het culinaire festijn bevinden zich een aantal vertrouwde namen van eerdere jaren: Boven Water, La Farola, Lust!, Restaurant Plashoeve, Restaurant Meesters, Rendez-Vous, Le Virage en Maison Vinocerf voor de prachtige wijnen en champagnes. Als nieuwe deelnemers worden Restaurant Cofru en de Eetkamer van Vinkeveen begroet. Met elkaar zullen deze bedrijven zeker in staat zijn weer een breed publiek te trekken met hun culinaire hapjes en gerechtjes. Het evenement wordt ondersteund door een aantal artiesten, waarbij echter wel het culinair genieten de boventoon zal voeren!

Bezoekers kunnen proeven van een uitgebreid assortiment exquise gerechtjes, bijzondere hapjes, verrassende nagerechtjes en bijbehorende drankjes. Men betaalt hiervoor met bonnen. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het goede doel. Ook dit jaar is gekozen voor KiKa, kinderen kankervrij.

'Culinaire Nol'
De vorig jaar in het leven geroepen wisseltrofee 'Culinaire Nol' zal ook dit jaar worden uitgereikt aan de deelnemer die zich het best presenteert tijdens de Culinaire Venen. De trofee is genoemd naar Nol Vermeulen, voormalig eigenaar van restaurant Monfaucon, die in 2007 om gezondheidsredenen zijn lange carrière in de gastronomie moest beëindigen. Op 6 september a.s. zullen we weten of restaurant Boven Water de onderscheiding prolongeert, of dat een van de andere deelnemers met de eer gaat strijken.

Het team van 0297-online.nl zal aanwezig zijn om foto's te maken.

Initiatief
De Culinaire Venen is een initiatief van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis en wordt mede georganiseerd door Invisible Organizing en Homan Elektrotechniek. Inmiddels heeft al een flink aantal bedrijven en instellingen aangegeven het evenement te willen steunen, waaronder de hoofdsponsors Brand Bier, BvCM+, Datamail, Rabobank en Schadenet Kranenburg.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht