Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Jeroen v.d. Boom verkiest Peking boven Wilnis festival - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeroen v.d. Boom verkiest Peking boven Wilnis festival

Datum: 08 juli 2008
Bron: Ingezonden stukken
Ondanks dat hij ongeveer 25 boekingen had staan, kiest Jeroen v.d. Boom ervoor de uitnodiging naar Peking te komen in augustus aan te nemen. Dit betekent dat ook de boeking voor het Wilnis festival komt te vervallen.

Gelukkig is daar redder in nood Wolter Kroes. Ook hij was uitgenodigd naar Peking te komen, maar vond dit niet kunnen. Hij had 18 optreden staan voor deze periode en wilde deze mensen niet teleurstellen.

Wij zijn dan ook trots te kunnen melden dat, ondanks we wat hebben moeten schuiven in het programma, Wolter Kroes het gat in ons programma komt opvullen.

Wat betekent dit voor het programma van het Wilnis festival? De Sjonnies komen nu op woensdag 13 augustus een optreden verzorgen en Wolter Kroes komt donderdag 14 augustus een spetterend optreden geven.

Helaas was alle drukwerk al klaar, maar laat u niet verwarren. Op zowel de posters, het programma boekje als de passé partout kaart staat Jeroen v.d. Boom nog vermeldt, maar hij zal niet komen. De dagkaarten worden momenteel herdrukt.

www.wilnisfestival.nl

Kaarten zijn vanaf 16 juli te verkrijgen bij:
De Nagtegaal, dorpsstraat Wilnis (slechts contant betalen mogelijk)
’t Kruytvat herenweg 2-4 Vinkeveen

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht