Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie doet inval bij café aan Herenweg in Vinkeveen

Datum: 06 juli 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Vinkeveen - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 juli rond 01.40 uur een zoeking gedaan in een horecagelegenheid aan de Herenweg. Aanleiding voor deze actie was onderzoeksinformatie dat er in de horecagelegenheid harddrugs zou worden gedeald en gebruikt. Tijdens de actie werden in totaal zeven aanhoudingen verricht.

Een 25-jarige man uit Vinkeveen, twee 31-jarige mannen uit Vinkeveen en een 31-jarige man uit Wilnis werden aangehouden op verdenking van het overtreden van de opiumwet. In de horecagelegenheid werd een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Ook werd tijdens de fouillering bij enkele verdachten drugs aangetroffen. Allen werden meegenomen naar het bureau en ingesloten voor nader onderzoek.

Een 18-jarige man uit Vinkeveen en een 37-jarige man uit Mijdrecht werden aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering van de politie. Een 37-jarige vrouw uit Mijdrecht werd aangehouden voor belediging van een agent.

Alle verdachten werden meegenomen naar het bureau en ingesloten voor nader onderzoek en verhoor. De aangetroffen drugs werden in beslag genomen voor nader onderzoek.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug