Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Wietplantages opgerold in De Ronde Venen

Datum: 20 juni 2008
Bron: www.petershotnews.nl

Vinkeveen/Mijdrecht/Wilnis – De politie heeft op donderdag 19 juni om 9.00 uur een hennepkwekerij in een woning in Vinkeveen opgerold. Er werden in twee kamers in totaal van 114 hennepplanten aangetroffen. Er werden geen arrestaties verricht. De politie doet nog onderzoek naar de eigenaar van de hennepkwekerij.  

Vervolgens werd er ook een zoekactie gedaan bij een pand aan de Constructieweg in Mijdrecht. Omstreeks 10.30 uur viel de politie hier binnen en trof ook geen personen aan. De politie trof hier 2 kamers aan. 1 Daarvan stond vol met 615 hennepplanten. In de tweede kamer werd alleen apparatuur aangetroffen.

Ook in Wilnis heeft de politie naar aanleiding van binnengekomen informatie, een onderzoek ingesteld naar een pand aan de Secretaris Munniklaan. Omstreeks 13.30 uur betrad de politie het pand. Er werden geen personen aangetroffen. Wel trof de politie op de eerste verdieping een kwekerij aan, die direct ontmanteld werd. Er werden 109 hennepplanten, 162 potten en diverse materialen in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de hennepkwekerij.


Foto's: Peter Bakker (A-side media)
  Foto's: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht