Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zwemmende vrouw zet vele hulpdiensten aan het werk

Datum: 06 juni 2008
Bron: www.petershotnews.nl
Uithoorn/Mijdrecht - Afgelopen donderdagavond werd de brandweer van Uithoorn omstreeks 22.30 uur gealarmeerd voor een persoon te water aan de Amsteldijk-Zuid in Uithoorn.

Hier hadden passanten enkele kledingstukken langs de Amstel gevonden. De brandweer startte direct een zoektocht naar de persoon.

Omstreeks 22:45 uur werd de brandweer van Mijdrecht gealarmeerd voor een persoon te water langs de AC Verhoefweg. Wandelaars hadden hier een vrouw zien zwemmen in de Kerkvaart. De politie en brandweer gingen met spoed ter plaatse en troffen inderdaad een zwemmende vrouw aan.

De vrouw weigerde in eerste instantie naar de kant te komen waarop de duikers gereed werden gemaakt om de vrouw uit het water te halen.

Na veel gepraat van een agent kwam de vrouw uiteindelijk toch naar de kant waar ze direct werd opgevangen door het brandweerpersoneel en de ambulance.

De vrouw verklaarde dat ze in Uithoorn in het water was gegaan. Of ze het hele stuk gezwommen heeft is onduidelijk. De vrouw bleek geen alcohol gedronken te hebben en de politie doet onderzoek naar de herkomst van de vrouw.

Foto's: Peter Bakker (A-side media), Edwin van Willegen & Thijs van Uden

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug