Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Winkeldieven aangehouden in Mijdrecht

Datum: 04 juni 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Op dinsdag 3 juni werden twee mannen, vermoedelijk Russen, aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

Rond 18.00 uur kreeg de politie de melding dat twee mannen zich verdachte gedroegen op de Passage. Het tweetal liep meerdere malen op en neer en legde telkens goederen in een auto met een Spaans kenteken.

Agenten gingen ter plaatse en troffen de auto met daarin één man, volgens zijn identiteitsbewijs een 21-jarige man uit Litouwen. In de kofferbak troffen agenten meerdere tassen met nieuwe toiletartikelen aan, waarvan de man geen aankoopbonnen kon laten zien. Daarop werd hij aangehouden en voor nader onderzoek naar het politiebureau overgebracht. De auto werd in beslag genomen. Bij onderzoek in de omgeving werd zijn maatje op de Croonstadtlaan aangetroffen. Hij was in het bezit van een doos met cosmetica-artikelen, ook zonder aankoopbon. Hij werd aangehouden, volgens zijn identiteitsbewijs was het een 30-jarige man uit Litouwen.

Beide verdachten werden naar het politiebureau overgebracht. Daar bleek dat zij in het geheel geen Litouws spraken, maar alleen Russisch. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten en in verzekering gesteld. Ook naar de herkomst van de toilet- en cosmetica-artikelen wordt een onderzoek gedaan.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht