Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brandweer De Ronde Venen organiseert wedstrijden

Datum: 15 mei 2008
Bron: Brandweer De Ronde Venen
De brandweer van de gemeente De Ronde Venen organiseert op zaterdag 17 mei 2008 een brandweerwedstrijd. In samenwerking met het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité wordt op deze zaterdag een wedstrijd georganiseerd in de klasse Hoofdklasse.

Deze klasse kenmerkt zich door het feit dat er, naast de tankautospuit van het deelnemende korps, meerdere voertuigen kunnen worden ingezet. Dit kan een extra tankautospuit zijn, maar ook bijvoorbeeld een hoogwerker, een duikploeg of een hulpverleningsvoertuig. Dit vergt een grote inzet van de deelnemende ploegen.

De wedstrijd vindt plaats in Mijdrecht. Op zaterdag kan de locatie van het wedstrijdobject verkregen worden in de brandweerkazernes van Mijdrecht en van Vinkeveen. Er nemen acht wedstrijdploegen deel aan deze wedstrijd. De eerste ploeg speelt om 08.00 uur en de laatste ploeg die zal spelen is gepland om 16.00 uur. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden om 18.00 uur in de brandweerkazerne van Mijdrecht.

Het wedstrijd schema is te bekijken op de website van brandweer De Ronde Venen: www.brandweerderondevenen.nl. Hierop zullen na afloop ook de uitslagen worden geplaatst.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht