Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Glas in gezicht bij vechtpartij

Datum: 28 april 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Nieuwer ter Aa - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie twee jongemannen aangehouden vanwege een vechtpartij. Rond 00.45 uur kwam de melding van onenigheid aan de Oukoop bij de politie binnen.

Daar bleek een feest aan de gang, waar twee jongens naar binnen wilden, ondanks dat zij niet welkom waren. Buiten ontstond een handgemeen. Eén van de twee jongens, een 18-jarige jongen uit Vinkeveen had daarbij glas in zijn gezicht gekregen. Dit was vermoedelijk door een 18-jarige jongen uit Abcoude gedaan. Korte tijd later probeerde de 18-jarige jongen uit Vinkeveen weer binnen te komen. Nu werd de hulp van een 43-jarige man uit Nieuwer ter Aa ingeroepen. Hij wilde de gemoederen bedaren, maar werd zelf geslagen, geschopt en in zijn hand gestoken door de 18-jarige Vinkevener. De gewaarschuwde politie wilde direct de 18-jarige Vinkevener aanhouden, maar omdat hij gewond was aan zijn gezicht, is hij eerst per ambulance naar het ziekenhuis in Woerden vervoerd. Hij is nadat zijn wond gehecht was, alsnog aangehouden.

Een 18-jarige jongen uit Abcoude is later bij zijn woning aangehouden. Beide jongemannen zijn ingesloten voor onderzoek.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht