Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Onder invloed door de regio

Datum: 07 april 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Loendersloot/Abcoude/Vinkeveen - De politie heeft zondag 6 april meerdere verdachten aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Op zondagmorgen om 07.00 uur werd op de Provinciale weg in Loenersloot een 28-jarige inwoner van Eindhoven gecontroleerd die met te veel alcohol in zijn lichaam een auto bestuurde. Hij blies 405 ug/l op de ademanalyseapparatuur en kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal.

In de avonduren werd rond 20.00 uur een 22-jarige inwoner van Loenen aan de Vecht aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij bestuurde een auto op de Molenweg in Abcoude en blies 515 ug/l. Omdat de man betrokken was bij een verkeersongeval met materiele schade werd zijn rijbewijs ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Even voor middernacht om 23.35 uur hielden agenten tijdens een alcoholcontrole een 45-jarige vrouw uit Vinkeveen aan toen zij onder invloed van alcohol haar auto bestuurde op de Groenlandsekade in Vinkeveen. Zij blies 415 ug/l en kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht