Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Wordt u goed gevonden binnen Google? - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Wordt u goed gevonden binnen Google?

Datum: 01 juli 2008
Bron: A-side media

Uw bedrijfsnaam is waarschijnlijk goed vindbaar in Google, maar waar staat uw koppeling als een gebruiker op uw product of dienst zoekt?

A-side media heeft reeds 8 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites. Mede omdat wij exact weten wat er belangrijk is bij website ontwikkeling scoren onze websites hoog in Google.

Adverteren met meetbaar resultaat
Wilt u snel en meetbaar resultaat? Dan is het ook mogelijk om betaald te adverteren. Google heeft hiervoor een advertentie programma genaamd Adwords. Om het maximale uit een Google campagne te halen is het belangrijk dat deze wordt opgezet en onderhouden door een Google gekwalificeerd professional.

Onze gecertificeerde Google specialisten monitoren uw campagne nauwlettend en halen het gewenste effect tegen de laagste kosten. U krijgt de inlogcodes van uw Adwords account zodat u elk gewenst moment de resultaten kunt bekijken.

Kosten
De advertentie kosten betaald u direct aan Google, u betaald A-side media voor het beheren van uw campagne.

Kort samengevat
1. U betaalt een vooraf overeengekomen bedrag direct aan Google.
2. Er is geen minimum bedrag, U bepaald zelf het maandelijks budget.
Indien gewenst kunt u dit te allen tijden aanpassen.
3. Het instellen van een maximaal maandelijks budget is mogelijk.
4. U krijgt toegang tot live statistieken.
5. Bij geen bezoek, heeft u geen kosten.

Begin bij het begin
Maak een vrijblijvende afspraak met onze specialisten voor een kosteloos advies. U bent van harte welkom op ons kantoor. Wij zijn elke dag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Tel: 0297 38 52 52
www.a-side.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht