Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Sponsort u ook The Vipers?!

Datum: 30 maart 2008
Bron: ingezonden stukken
Een paar weken geleden berichtten wij u over het Project 2009 van de Stichting Desert Cops. De Stichting Desert Cops gaat in oktober 2009 met 25 politiemensen, 7 auto’s en 10 motoren doneren aan de Stichting Riders For Health in Gambia. De Stichting Riders For Health geeft ondersteuning, door middel van voertuigen, aan gezondheidswerkers in meerdere Afrikaanse landen.

Twee politiemensen bekend uit de gemeente De Ronde Venen maken deel uit van deze groep. Dit zijn Frank van der Kroef en Raoul Vrijhoef, die zich het team “The Vipers” hebben genoemd. Zij zijn inmiddels hard bezig met het werven van sponsors en donateurs.

Wilt u in contact komen met “The Vipers” voor een persoonlijk gesprek, bericht u dan aan [email protected] en/of [email protected]

Behalve enkele prachtige donateurs hebben zij ook al een paar sponsors verkregen, waaronder Cafe Het Rechthuis, Risiguard Beveiliging en Best Buy Bikes. De Stichting Desert Cops is hun zeer dankbaar.

Op vrijdag 29 maart 2008 werd bijvoorbeeld in de winkel van Best Buy Bikes het sponsorcontract getekend met Desert-Cops, in persoon van Frank van der Kroef namens de Desert Cops, “Team Vipers”. met Ed Heining. Ed is de eigenaar van het bedrijf Best Buy Bikes die is gevestigd aan de Constructieweg 96 in Mijdrecht.

Om de samenwerking te bekrachtigen zullen de Desert-Coppers zich met voertuigen presenteren op het evenement dat door Best Buy Bikes wordt georganiseerd, namelijk de opening van het motorseizoen 2008, waarbij ook de TT-winnaar Wil “De witte Reus”Hartog bij aanwezig zal zijn.

Bij Best Buy Bikes staat het weekend van 12 en 13 april namelijk in het teken van de opening van motorseizoen 2008. Hierbij wordt het motorseizoen geopend door de bekende wegrace-coureur Wil Hartog welke in 1977 de TT van Assen won. Voor deze speciale gelegenheid heeft hij de Suzuki uit het museum en zijn witte overall van de kapstok gehaald. Hij zal zaterdag 12 april, indien het weer het toelaat, verschillende malen enige rondjes op een klein circuitje rijden. Tussendoor kunt u samen met hem en zijn Suzuki op de foto en zet hij graag zijn handtekening. De leukste foto wordt beloond met een helm gesigneerd door Wil Hartog. Ook staan er diverse andere echte wegracemotoren tentoongesteld waaronder de Yamaha´s waarop eigenaar Ed Heining van Best Buy Bikes zelf heeft geraced.

Tijdens dit weekend staan ook de door AMR-motorfietsen gerestaureerde motoren in de werkplaats ter bezichtiging. Hieronder bevinden zich onder andere een BMW R65-caferacer, de Honda CBX-zescilinder en CB400-Viercilinder, een Moto-Guzzi V75-Sport, een BMW R50, een Harley Liberator en diverse Italiaanse motoren uit het verleden.

Ook is er dit weekend aan de inwendige mens gedacht, gedurende dit weekend is er een snackkar aanwezig en is er voor kinderen een springkussen geplaatst.

Alles bij elkaar redenen genoeg om tijdens dit gezellige weekend een bezoek te brengen aan Best Buy Bikes en AMR-Motorfietsen welke zijn gevestigd aan de Constructieweg 96 te Mijdrecht.

Voor verdere informatie verwijzen wij naar www.bestbuybikes.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug