Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

'Chillen op het politiebureau'

Datum: 26 maart 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Abcoude - Op dinsdagavond 25 maart bleken jongelui alleen even te willen ‘chillen’. Eén van hen mocht dat korte tijd in het politiebureau doen.

Rond 22.30 uur zag een buurtbewoner een auto met minstens vier jongelui op het Zuster Claasenhof stoppen bij een parkeerplaats van een sportvereniging, terwijl die dicht was. De buurtbewoner zag dat het geen jongelui uit de buurt waren en vertrouwde het niet. De politie werd gebeld.

Agenten gingen ter plaatse en zagen de auto vanaf de parkeerplaats wegrijden. De bestuurder kreeg een stopteken. In de auto zaten twee mannen van 18, één van 19, één van 21 jaar en een vrouw van 24 jaar. Alleen de 21-jarige man kwam uit Amsterdam, de rest uit Abcoude.

Het vijftal bleek niets kwaads in de zin te hebben: zij wilden ‘even lekker chillen’ en waren daarom op het parkeerterrein gaan staan. De personalia van alle vijf werd bij de meldkamer nagevraagd. Daarbij bleek dat de 21-jarige Amsterdammer nog een boete van €37,50 open had staan. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Nadat hij de boete had betaald, mocht hij het politiebureau verlaten.

De agenten hebben de melder teruggebeld en gemeld dat er niets aan de hand was. Zij bedankten hem voor zijn oplettendheid en hebben hem geadviseerd is soortgelijke situaties weer 112 te bellen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht