Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vele verkeerscontroles in De Ronde Venen

Datum: 19 maart 2008
Bron: www.petershotnews.nl
De Ronde Venen - Op dinsdagmiddag zijn rond scholen diverse bestuurders gecontroleerd op het dragen van autogordels. Tussen 08.00 uur en 08.30 uur werden automobilisten en inzittende gecontroleerd op het dragen van gordels. Ook bij hun kinderen werden gordels en kinderzitjes gecontroleerd. Één maal was geen kinderzitje aanwezig. Veruit de meeste bestuurders hadden hun zaken in orde en hun kinderen ontvingen Goochem het Gordeldier.

In Wilnis werd tussen 11.55 uur en 12.15 uur eveneens gecontroleerd op het dragen van gordels. In totaal zijn bij deze controle drie ouders gecontroleerd omdat zij geen gordel om hadden. Ook hier werden Goochems aan kinderen uitgedeeld.

Algemene verkeerscontrole
Aan de Rondweg in Mijdrecht is er op dinsdagochtend een verkeerscontrole gehouden. Tussen 09.30 uur en 11.30 uur werden bestuurders gecontroleerd of zij de verkeersregels in acht namen. In totaal zijn 34 bestuurders bekeurd voor; het niet dragen van een gordel, niet kunnen tonen van een rijbewijs, niet handsfree bellen en geen werkende remlichten.

Eveneens werd in Mijdrecht aan de Ir. Enschedeweg tussen 12.30 uur en 14.00 uur gecontroleerd op het naleven van verkeersregels. Hier werden 14 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van een gordel, niet kunnen tonen van rijbewijs, niet handsfree bellen én geen geldige kentekenplaat.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug