Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Porsches voor Doe een Wens in Mijdrecht

Datum: 21 februari 2008
Bron: 0297-online.nl
Mijdrecht -  Zondag rond 10 uur werd Mijdrecht opgeschrikt door een kilometerslange stoet Porsches met politiebegeleiding.

Het ging hier om een actie van stichting Doe een Wens in samenwerking met Porsche Club Holland (PCH). De stichting heeft PCH gevraagd te helpen om Tim een onvergetelijke dag te bezorgen. Tim, 16 jaar, heeft kanker in een terminaal stadium en is erg ziek. Hij woont met zijn zusje Roos en zijn ouders in Mijdrecht.

Hij is een groot autoliefhebber en het is zijn wens om met zijn lievelingsauto, een Porsche 997 GT3 te rijden op het circuit van Zandvoort. Stichting Doe een Wens heeft besloten om dat voor hem te gaan regelen. Porsche Centrum Gelderland en de familie Bleekemolen hebben hun medewerking toegezegd. Porsche Centrum Gelderland stelt een GT3 en een Cayenne ter beschikking en één van de Bleekemolens gaat met Tim rijden op het circuit. Stichting Doe een Wens vond het geweldig als Tim onder begeleiding van een stoet Porsches werd opgehaald en daar heeft Porsche Club Holland voor gezorgd.

De stoet is met behulp van enkele politiemotoren die kruisingen stil legden, en een politieauto op het einde, naar Zandvoort gereden.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht