Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nieuwe voorzitter Stichting Topsport Argon

Datum: 08 februari 2008
Bron: 0297-online.nl

Mijdrecht - Donderdagavond is er tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van "De vrienden van Argon" in De Meijert de voorzittershamer overgegeven aan Jan Faber.

Na 3 jaar heeft Chris Snijder afscheid genomen van het voorzitterschap. Tijdens zijn toespraak blikte hij terug op vele mooie momenten van de afgelopen tijd. Jan Faber ontving symbolisch het nieuwe voorzittersshirt.

De gehele technische staf, waaronder trainer Marcel Keizer tekende tijdens de bijeenkomst hun contract bij voor een jaar.

Ieder jaar worden er tijdens "De vrienden van Argon" de zogenaamde 'supporter van het jaar' verkozen door een 'vakkundige jury.' Dit jaar kwamen er echter enkele titels bij, waaronder de Rookie van het jaar. Deze prijs mocht Michel Hengeveld in ere ontvangen. Ook de 'opa-supporter van het jaar' was nieuw. Hier ging Piet Homan met een symbolische prijs naar huis.

De prijs voor supporter van het jaar ging naar de inmiddels oud-voorzitter Chris Snijder, mede als dank voor alles wat hij betekend heeft voor de Stichting Topsport Argon.

Als afsluiter gaf kuitenbijter Jan van Halst een lezing over communicatie. Zijn ervaring in de voetbalwereld zette hij om in een lezing waar iedere ondernemer of werknemer zijn eigen punten in kon herkennen. Het verschil in communicatie op de werkvloer werd aangegeven met onder andere de verschillen tussen Co Adriaanse en Ronald Koeman.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug