Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

SBB De Ronde Venen ontvangt opnieuw certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen

Datum: 29 januari 2008
Bron: Gemeente De Ronde Venen
De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen De Ronde Venen (SBB) heeft opnieuw voldaan aan alle eisen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dat is onlangs gebleken tijdens een zogenaamde hercertificering. Maandag 28 januari 2008 heeft burgemeester Marianne Burgman van De Ronde Venen het nieuwe certificaat overhandigd aan Ruud van Dijk, voorzitter van het dagelijks bestuur van de stichting.

Het certificaat geeft aan dat de SBB voldoet aan alle eisen van het Keurmerk Veilig Ondernemen, vooral waar het gaat om een goede samenwerking tussen de partners in de stichting. De stichting is in 2004 opgericht om een integrale en structurele aanpak te organiseren voor de beveiliging van de bedrijventerreinen in De Ronde Venen. Het ontwikkelde systeem is gebaseerd op een “collectieve gedachte” die zich richt op het vergroten van de veiligheid in brede zin op de bedrijventerreinen in de gemeente De Ronde Venen. Vooralsnog richt de stichting zich alleen op het bedrijventerrein in Mijdrecht. In de stichting werken ondernemers, gemeente, politie en brandweer samen.

De stichting legt geen prioriteit bij het organiseren van een collectieve surveillance op het bedrijventerrein, maar SBB werkt wel samen met de beveiligingsbedrijven die op het bedrijventerrein actief zijn voor zover het de overdracht van informatie betreft. Daarnaast wil de stichting in 2008 de mogelijkheden en haalbaarheid tot cameratoezicht onderzoeken en het onderlinge (preventieve) waarschuwingssysteem Bednet optimaliseren. Ten opzichte van 2006 is het aantal bedrijfsinbraken in 2007 op het bedrijventerrein Mijdrecht met 30 procent gedaald.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht