Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Autoradio weg en weer terug

Datum: 17 januari 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Vinkeveen - Een 41-jarige automobiliste uit Vinkeveen ontdekte op woensdagochtend 16 januari dat haar autoradio was gestolen. Later werd die door een ander teruggevonden.

Rond 14.00 uur kwam een 49-jarige man uit Vinkeveen naar het politiebureau. Hij had een tas bij zich die hij onder zijn geparkeerde auto op het Klijne Meer had aangetroffen. In de tas zaten enkele autoradio’s.

Rond 06.15 uur ontdekte een 41-jarige Vinkeveense dat in de voorgaande nacht in haar auto op de Loopveltweg was ingebroken. Daarbij was haar autoradio uit de auto gestolen. Zij kwam in de loop van de middag aangifte bij de politie doen.

Bij controle bleek één van de gevonden autoradio’s die van de 41-jarige Vinkeveense te zijn. Naar de herkomst van de andere radio’s wordt een onderzoek ingesteld.

Aan getuigen die de autokraak op de Loopveltweg hebben gezien of die hebben gezien dat een verdachte de tas op het Klijne Meer onder de auto heeft gelegd, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug