Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt getuigen na doorrijden bij aanrijding

Datum: 16 januari 2008
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht/Wilnis - De politie zoekt de doorgereden automobilist(e)die betrokken was bij een ongeval op zaterdag 12 januari omstreeks 17.20 uur.

Het ongeval gebeurde toen een 22-jarige vrouw uit Amsterdam met haar auto over de Proviciale weg N212 reed in de richting van de Provinciale weg N201/Hoofdweg. De vrouw verklaarde dat zij plotseling werd geconfronteerd met een personenauto die haar op haar weghelft tegemoet kwam. Hierdoor moest zij sterk naar rechts uitwijken om een frontale botsing te voorkomen. Door de stuurreactie kwam zij in de rechterberm terecht en uiteindelijk tot stilstand in het water.

Een toevallige passant hielp de vrouw uit haar auto. De brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. De vrouw bleek niet gewond te zijn. De bestuurder van de personenauto waarvoor de Amsterdamse moest uitwijken, is doorgereden. Het ongeval op de prov.weg N212 gebeurde ongeveer tussen de rotonde met de Mijdrechtse Dwarsweg en de kruising met de prov.weg N201/Hoofdweg.

De politie wil graag weten wie de bestuurder/bestuurster is van het betrokken voertuig. Bovendien zoekt de politie nog getuige(n) van dit ongeval. Zij kunnen bellen naar het politiebureau in Mijdrecht, telefoon 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht