Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brandweer Aalsmeer ontsteekt het vuur voor KiKa

Datum: 08 januari 2008
Bron: Brandweer Aalsmeer
Elk jaar is het weer een feest voor de Aalsmeerse kinderen tijdens de kerstbomen verbranding. Ze genieten van het het ritje in de brandweer wagens. Je ziet ze glunderen als de sirene en de zwaaillampen aan gaan. Ook zie je de vonkels in hun ogen als ze bij het grote kerstbomenvuur staan.

Niet alle Aalsmeerse kinderen kunnen aanwezig zijn. Ze moeten al hun kracht gebruiken om te winnen van deze slopende ziekte.

De Aalsmeerse brandweermannen en vrouwen, willen stichting KiKa in het licht zetten! Tijdens de kerstbomenverbranding, gaan we warme chocomel voor de kinderen en gluhwijn voor de ouders verkopen, de gehele opbrengst zal naar de stichting KiKa gaat.

KiKa is een sitichting die zich als doel heeft gesteld om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het onderzoek naar KinderKanker. Sichting KiKa wil bereiken dat er geen kind meer hoeft te overlijden aan kanker en dat er een kindvriendelijke, dus minder pijnlijke behandelmethode wordt ontwikkeld voor de behandeling van Kinderen met kanker.

Er zal ook een standje zijn van de stichting KiKa, waar informatie gegeven wordt over alles wat KiKa doet voor de kinderen met kanker. Hier wordt tevens ook de welbekende heerlijk zachte KiKabeer verkocht.

Dus laat tijdens de kersbomenverbranding uw hart spreken! Drink lekker een beker warme chocomel of een gluhwijntje voor het warme gevoel van binnen.

Zo kunnen we er samen aan meewerken, dat over 20 jaar onze kinderen en kleinkinderen niet meer hoeven te overlijden aan KinderKanker. Door ze te genezen met gerichte kindvriendelijke behandelings methoden.

Voor meer informatie over wat de stichting KiKa allemaal doet en wil bereiken kijk even op www.kika.nl.

Kom dus voor een ritje in de brandweerauto en laat je lekker opwarmen bij het kerstbomenvuur onder het genot van een lekker drankje, op 11 januari vanaf 19.00 op het surfeiland nabij de watertoren en steun de strijd tegen KinderKanker!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug