Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Midpoint Fm blijft u raken

Datum: 23 november 2007
Bron: Midpoint FM & TV
Midpoint Fm raakt u ook in het weekend. Neem nou Midpoint Classics op zaterdag, met de platen van toen. Bij Midpoint FM verstoffen ze niet in de platenkast, maar worden ze gedraaid tussen 9 en 12 uur.

In Classics natuurlijk niet alleen muziek, maar ook het Hitalfabet en de Plaat Die Je Raakt. Hiervoor kun je jouw stem uitbrengen op onze website www.midpoint.fm.

Rond half 12 worden dan de twee platen met de meeste stemmen gedraaid.

Verder wordt aandacht aan regionaal nieuws en andere leuke weetjes.

Midpoint Classics wordt gepresenteerd door Stephan de Ruijter en Monique Musch.

Om 12 uur neemt Marcel van de Schraaf de microfoon over voor het programma “Goedemiddag met Marcel van de Schraaf” met het lokale nieuws.

Nog meer nieuwtjes, maar ook aandacht voor het zaterdagvoetbal van Argon, CSW en HSV’69 hoor je tussen drie en vijf in 2 The Point Nico van der Linden.

Hij wordt gevolgd door Midpoint Nieuws, het actualiteitenprogramma. Dit wordt uitgezonden van vijf tot zeven, en herhaald op zondag van 10 tot 12 uur.

Andere programma’s op zondag zijn vanaf 12 uur PopTrivia met Carmen en Knop, met daarin geregeld een interview met aanstormend talent

Ook op zondag wordt natuurlijk aandacht voor de lokale informatie en het zondagvoetbal met Hertha, Argon en HSV’69 in 2 The Point met Tim de Bruin tussen twee en vijf.

Daarna, speciaal voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek een uurtje Nederpop Nonstop, gevolgd door Eighties Request met Nico van der Linden. Hiervoor kun je jouw favoriete jaren ’80 hit aanvragen via [email protected].

En last but not least het jongeren programma van Midpoint “Eindeloos” Jim Clarke en Peter “hotnews” Bakker met daarin het overzicht van de gebeurtenissen van de afgelopen week in onze regio, het VVV praatje, het weer met regioweerman Mees Weststrate, de foute plaat en al het andere wat de jongeren bezig houdt.

Tot slot, schrijf zaterdag 8 december vast in je agenda, want dan staat Midpoint Fm in het teken van de jaren ’90, dus hoor je alle hits, en het nieuws uit dit decennium.

Ter gelegenheid van deze speciale dag geeft Midpoint FM & TV en De Meijert weer vrijkaarten weg voor de 70’s & 80’s Party in De Meijert op 8 December.

De kaarten zijn te winnen in de week van zondag 2 tot en met vrijdag 7 december.

Midpoint Fm is te beluisteren op 105.6 fm in de ether, 101.9 fm op de kabel en worldwide via www.midpoint.fm.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht