Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Woninginbrekers aangehouden - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Woninginbrekers aangehouden

Datum: 01 november 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht/De Meern - Op 26 oktober werden twee woninginbrekers op heterdaad aangehouden.

Op 6 september 2007 werd een woninginbraak gepleegd op de Stellingmolen in Mijdrecht. De dader(s) hadden zich de toegang tot de woning verschaft middels het forceren van een raam op de 1e verdieping. Uit de woning werd een kluis met inhoud weggenomen.

Een uur na deze inbraak zag een getuige dat de inzittenden van een personenauto merk Renault Scenic een kluis in de sloot gooide in Groenekan. Uit onderzoek bleek dat het de kluis betrof die daarvoor was ontvreemd bij de genoemde woninginbraak.

Op 5 oktober 2007 werd een woninginbraak gepleegd in een woning aan ’t Zand in De Meern. De daders namen hier verschillende goederen mee en waren weggereden in een Renault Scenic. De politie startte een onderzoek naar deze inbraak.

Uit een door de politie Maarssen ingesteld onderzoek bleek dat de Renault Scenic was voorzien van valse kentekenplaten.

Na een tip heeft het Inbraken Team Stad Utrecht de Renault Scenic op vrijdag 26 oktober 2007 omstreeks 09.00 uur aangetroffen op de Koningin Wilhelminaweg in Groenekan. Aansluitend is er door het observatieteam en door het inbrakenteam een actie op de genoemde auto gestart. Door dit onderzoek werd het mogelijk om de twee inbrekers op 26 oktober om 19.45 uur op heterdaad aan te houden tijdens een inbraak bij een woning aan de Oudenrijnsingel in de Meern.

Uit onderzoek bleek dat de Renault Scenic op 24 november 2006 tijdens een inbraak woning te Loosdrecht was weggenomen. In de auto werden een aantal breekijzers en ander inbrekerswerktuigen aangetroffen. De twee aangehouden verdachten, 43 en 53 jaar oud uit Maarssen en Groenekan, zijn op maandag 29 oktober 2007 voorgeleid en aansluitend in bewaring gesteld.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht