Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Nigtevecht: Onbekende dode man || Opsporing Verzocht - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nigtevecht: Onbekende dode man || Opsporing Verzocht

Datum: 31 oktober 2007
Bron: Opsporing Verzocht
Op 9 oktober werd rond 08.15 uur aan de Klompweg in Nigtevecht het lichaam van een dode man aangetroffen.Medewerkers van het Waterschap zagen die dinsdagochtend in de groenstrook het levenloze lichaam liggen en waarschuwden meteen de politie. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

SlachtofferUit sectie is gebleken dat de man al dood was toen hij daar in die groenstrook belandde. Uit die sectie werd het ook duidelijk dat de man een behoorlijke hoeveelheid bolletjes cocaine in zijn lijf had en dat één van die bolletjes was opengegaan. Vastgesteld werd dat deze man was overleden aan een overdosis cocaine. Vermoedelijk om herkenning te voorkomen werd de man na zijn dood met een brandbare vloeistof overgoten en in brand gestoken. Toen zijn lichaam werd gevonden was hij al grotendeels onherkenbaar verbrand. Daardoor weet de politie ook na de sectie eigenlijk alleen dat het om een man gaat van ongeveer 1.80 m lang en een gewicht van zo'n 75 kilo.

Kleding slachtofferEr zijn nog wat kledingstukken die niet helemaal verbrand zijn. Het gaat om een knoop van een LEVI's spijkerbroek, een gesp van een riem met daarop de afbeelding van een eendje en de tekst Gold Duck, en een stukje van een shirt.

De politie vraagt• Wie (her)kent het slachtoffer aan de hand van zijn kleding, de Levi's spijkerbroek, de Gold Duck riem en het shirt en van wie u sinds 9 oktober geen teken van leven meer heeft ontvangen?
• Wie heeft in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 oktober iets opvallends gezien in de omgeving van de Klompweg in Nigtevecht?
• Wie kent degene(n) die deze man daar hebben achtergelaten en in brand hebben gestoken?
• Wie heeft in het algemeen informatie over deze onbekende dode man?

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht

Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht