Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man rent weg voor politieagenten

Datum: 21 oktober 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Vrijdagavond heeft de politie op het Proostdijlaantje een man aangehouden die onder invloed verkeerde van alcohol.

Agenten reden omstreeks 21.45 uur op het Proostdijlaantje toen zij achter hen een auto met piepende banden de hoek om hoorden komen. Hierop werd de bestuurder, een 36-jarige man uit Vinkeveen, staande gehouden in verzocht zijn rijbewijs en kentekenbescheiden te tonen. Hier kon de bestuurder niet aan voldoen, waarop hij vervolgens wegliep. Agenten gaven hem het bevel te blijven staan en vorderden nogmaals de desbetreffende papieren en constateerden dat de man sterk naar alcohol rook. Toen agenten hem vroegen of hij had gedronken, rende de man weg. De agenten zetten de achtervolging in en toen de verdachte hoorde dat de agenten om assistentie van meer politieagenten vroegen, gaf de man zich over. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 505 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van vijf uur.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Vacatures Hema Mijdrecht

Terug

Vacatures Hema Mijdrecht