Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Verdachte situatie in Vinkeveen en Breukelen

Datum: 21 oktober 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Vinkeveen/Breukelen - In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 oktober werden twee verdachten onder verdachte omstandigheden aangehouden.

Rond 02.00 uur zagen agenten dat een auto en een bestelbusje op de Mijdrechtse Dwarsweg stilstonden. De agenten zagen dat enkele mannen uit het busje stapten en in de auto stapten. Daarna reden beide voertuigen weg. De agenten controleerden de auto. In het voertuig zaten twee Utrechters van 30 en 32 jaar oud. De mannen bleken niet te worden gezocht, maar de apk van hun auto was verlopen. Daarvoor kreeg de 32-jarige bestuurder een bekeuring.

Rond 02.25 uur zagen agenten het betreffende busje op de Stationsweg in Breukelen rijden. Zij gingen achter het busje aan en het voertuig werd op parkeerplaats de Haarrijn aan de Rijksweg A2 aan de kant gezet. In het busje zaten een 34-jarige man uit Utrecht en een 41-jarige man uit Doorn. Het voertuig was niet apk-gekeurd en niet verzekerd. Daarvoor kreeg de Doornaar twee bekeuringen.

In het busje troffen de agenten inbrekersgereedschap en een los navigatiesysteem aan. Beide inzittenden wisten niet hoe het navigatiesysteem in hun voertuig terecht was gekomen. Daarop werd het tweetal aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Het gereedschap en het navigatiesysteem werden in beslag genomen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Vacatures Hema Mijdrecht

Terug

Vacatures Hema Mijdrecht