Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Lijkt Nigtevecht gedeeltelijk verbrand

Datum: 12 oktober 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Nigtevecht -  Het stoffelijk overschot dat op dinsdagmorgen 9 oktober werd aangetroffen aan de Klompweg in Nigtevecht is voor een groot deel verbrand. De doodsoorzaak en identiteit zijn nog niet bekend.

Twee medewerkers van het waterschap ontdekten op 9 oktober rond 08.15 uur in een groenstrook aan de Klompweg het stoffelijk overschot van een persoon en belden de politie. De recherche heeft de gehele dag onderzoek op en rond de plaats van het aantreffen van het lichaam verricht. Ook is bij omwonenden een buurt- en passantenonderzoek gedaan.

Uit onderzoek bleek dat het stoffelijk overschot voor een groot deel was verbrand. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft tot nu toe nog geen duidelijkheid kunnen verschaffen over de exacte doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer.

Aan getuigen die in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 oktober iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Klompweg in Nigtevecht wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Den Ouden Wonen Mijdrechtv

Terug

Den Ouden Wonen Mijdrechtv