Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeugdbrandweer in actie voor Brandwondenstichting

Datum: 12 oktober 2007
Bron: www.petershotnews.nl
Gelukkig kennen de meeste mensen niet de pijn van een verbrandingsslachtoffer. Maar iedereen heeft zich wel eens gebrand aan een hete pan of aan kokend water en weet hoe pijnlijk zelfs een kleine brandwond kan zijn. Ondanks dat de behandelingsmethoden voor brandwonden de afgelopen jaren sterk verbeterd zijn, is het genezingsproces van een brandwond patiënt nog altijd vaak langdurig en pijnlijk.

Sinds 1971 zet de Nederlandse Brandwonden Stichting zich in voor brandwond slachtoffers. Dankzij deze inzet en de giften van vele Nederlanders is er in de afgelopen jaren al veel vooruitgang geboekt bij het verbeteren van de behandeling maar ook bij het voorkomen van brandwonden.

Maar zolang er slachtoffers zijn, blijft er geld nodig voor voorlichting en onderzoek. Daarom gaan er in de week van 9 tot en met 15 oktober meer dan 50.000 collectanten in heel Nederland op pad.

De jeugdbrandweer van Vinkeveen heeft geholpen met collecteren afgelopen donderdag. Zij gingen in Vinkeveen huis-aan-huis geld ophalen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Vacatures Hema Mijdrecht

Terug

Vacatures Hema Mijdrecht