Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Dronken vrouw lanceert auto op hek

Datum: 12 oktober 2007
Bron: www.petershotnews.nl
Amstelhoek - Op donderdag 11 oktober raakte een zwaar beschonken automobiliste van de weg. Zij werd aangehouden.

Rond 21.50 uur reed een 49-jarige vrouw uit Amstelhoek over de Mennonietenbuurt. Op de bedijking van de Amstel belandde zij met haar rechterwielen in de berm en kwam daar vast te zitten. Met enige moeite lukte het haar toch om los te komen. Daarbij reed zij schuin de weg over en reed aan de linkerzijde van de weg tegen een hek. Vervolgens kwam zij met haar linkerwiel op het hekwerk vast te zitten.

De politie kwam ter plaatse en de agenten zagen dat de vrouw niet op haar benen kon staan en sterk naar alcohol rook. Het lukte haar niet om op straat een blaastest af te leggen. Zij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Het lukte de Amstelhoekse niet om een goede ademanalyse af te leggen. De mislukte analyses gaven echter al een score van rond de 1000 ug/l, meer dan vierenhalf keer het wettelijke maximum van 220 ug/l. Om het daadwerkelijke alcoholgehalte toch te kunnen bepalen is bij haar een bloedproef afgenomen. Aan de hand van de uitslag daarvan (duurt enkele weken) wordt proces-verbaal tegen de verdachte opgemaakt. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug