Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Handhaving sluipverkeer op de Groenlandsekade in Vinkeveen

Datum: 11 oktober 2007
Bron: Gemeente De Ronde Venen
Op de Groenlandsekade is onlangs handhavend opgetreden door de Politie. Hierbij zijn bekeuringen uitgedeeld. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente De Ronde Venen heeft op 26 oktober 2006 besloten dat vanaf december 2006 de Groenlandsekade in de ochtend- en avondspits afgesloten is voor doorgaand verkeer. Het besluit is genomen omdat de Groenlandsekade onevenredig veel last had en heeft van sluipverkeer richting de snelweg.

De Groenlandsekade is tussen zeven en negen uur ’s ochtends en vier en zeven uur ’s avonds alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Dit betreft de bewoners van de Groenlandsekade en personen die daar werkzaam zijn of bezoekers.

Automobilisten kunnen een andere route gebruiken om hun bestemming te bereiken. Zo kunnen de bewoners van de Vinkenkade een ontheffing krijgen om via de Zuwe naar Loenen, Breukelen en ver-der te rijden. Voor de richting Amsterdam kunnen zij via Abcoude rijden. Voor de richting Utrecht kun-nen de bewoners via Vinkeveen-Dorp rijden. Voor een ontheffing kunnen bewoners zich melden bij de balie Bouwen en Wonen (balie 10) in het gemeentehuis of tel. (0297) 29 16 54.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Den Ouden Wonen Mijdrechtv

Terug

Den Ouden Wonen Mijdrechtv